Dagen D

Så var då dagen här. Dagen D.

1 september 2019 är ett datum som kommer att vara lätt att minnas (01092019).

Nu kör äntligen mitt företag igång – M.a.D.bySanna

Jag har i grunden byggt upp mitt företag kring min eviga bisyssla – sömnad. Nu ska den bli ett starkt ben att stå på – som huvudsyssla. Men det är ju inte direkt en guldgruva och rätt så tidigt i processen insåg jag, tillsammans med mina rådgivare, att jag kommer att behöva någonting utöver hantverken.

Förra hösten hoppade jag, spontant, på en utbildning hos Positive Solutions – coaching. Efter ett halvt års intensiva närstudier och övningsklienter erhöll jag nu i januari mitt betyg – Diplomerad Coach (tack Christine),

Jag har alltid haft ett intresse för människorelationer och att ha förmåga att ingjuta framtidstro och, framförallt, tro på sej själv hos mina medmänniskor. Någon längre utbildning (psykolog) kändes inte längre aktuell i min ålder…

Mycket i mitt liv föll samman i och med att jag lämnade min långvariga arbetsplats efter nästan 30 års anställning. Jag lämnade våren 2016 med tungt hjärta och söndrat psyke.

Rätt så snabbt började tanken med ett eget företag att snurra men i den stunden fanns inga krafter för någonting överhuvudtaget.

Nu handlade vardagen endast om att komma på fötter igen och samla krafter.

Och tungt har det varit, denna resa att komma tillbaka och få någon form av värdighet i vardagen och att få tillbaka tron på mej själv.

Jag har aldrig förstått och kommer nog aldrig heller att förstå, att det finns människor som har så pass mycket ont i sej att de kan vara helt OK med att krossa en medmänniska. De bara tittar på och springer undan så fort som det börjar brännas och är oförstående till att överhuvudtaget ha någon del i det som hänt.

För att inte prata om alla åskådare och medlöpare – hur ynkliga är inte de. För väldigt långt är det dessa personer som slutligen gör det möjligt, att bara se på och sedan vända ryggen till så att de inte ”smittas” av denna sammanfallna människa.

Skäms på er, ni som är så här ynkliga!

Under mina år av återhämtning har jag skrivit och skrivit, redan i ett tidigt skede med tanken att få allting i bokform.

Och kan ni tro, denna höst kommer BOKEN!!!

Otroligt men sant och jag är så jädrans stolt över den. Det ska bli så spännande att se hur omgivningen tar emot den och vilka reaktionerna ska bli.

För reaktioner kommer det att bli, var så säkra!

Så här, nu kom startskottet för en ny och helt okänd framtid i företagandets tecken.

Vi ses och hörs.

Var snälla mot varandra.

Sanna

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Twittra

Fler inlägg

2 Responses

 1. Wow Sanna! Stort lycka till med företaget! ?
  Ser fram emot att få läsa boken! Upphör aldrig att imponeras av dig, du är SÅ tuff!!!

  1. Tack, snälla du !
   Det känns ju både spännande och skrämmande att starta på ny kula i den här åldern, samtidigt som det känns så rätt.
   I höst ska jag hålla ett bok release party och då hoppas jag att du kan komma med och fira !
   Kram Sanna

Comments are closed.

© 2019 ALL RIGHTS RESERVED​​ | Site by Blissmo