Omtumlande dagar bakom…

De senaste dagarna har varit väldigt omtumlande. Då min intervju publicerades i Västra Nyland (1.11.2019) dröjde det inte länge innan reaktionerna nådde mej.

Tidningen utdelas i Mariehamn först vid kl 13-tiden så det var otroligt spännande att vakna till telefonens ständiga surrande. Och ni var många, ni goda varmhjärtade människor, som tog kontakt och gav mej styrkekramar. För det är ju väldigt blottande att så här pass öppet berätta om min resa och min mentala krasch.

Jag känner hela tiden stödet från mina nära och kära, vänner och bekanta, fd kollegor och många, många fler. Reaktionerna är väldigt lik de känslor som jag kände under mina sista år på gamla arbetsplatsen – “är det här verkligen sant, händer detta på riktigt!”. Men nu endast i positiv anda.

Och boken, ja, den ligger i tryck som bäst och levereras till mej om drygt en vecka. Jag är så otroligt glad och förväntansfull och planerar som bäst ett bok release party (i Ekenäs). Den stunden när jag står där, med det slutliga exemplaret av boken i min hand – då vet jag att jag är världens stoltaste människa.

Tusen tack till er alla som modigt tagit kontakt med mej och som, likväl som jag, står upp för rättvisan och aldrig låter ondskan vinna.

Tack Harriet och Mona – för de vackra blommorna. Lycka!

Men tystnaden och likgiltigheten – de som ständigt varit en följeslagare – de fortsätter på sin bana. Och det är ju utan tvekan på det viset – intelligens och förmåga att skämmas går väldigt långt hand i hand. Saknas det ena så saknas det andra. Skamkänslor får inte fäste i en människa som är “tom mellan öronen”.

Var snälla med varandra!

Share on facebook
Dela
Share on twitter
Twittra

Fler inlägg

© 2019 ALL RIGHTS RESERVED​​ | Site by Blissmo